perjantai 19. toukokuuta 2017

Viimeinen viikko

Nyt on viimeienen viikko jo käynnissä ja olo on haikea sunnuntain kotiin paluun vuoksi. Tällä viikolla meillä oli aamuvuoroja klo8-16, jotka tuntuivat mukavalta vaihteluilta tähän asti olleisiin iltavuoroihin verrattuna. Aamuvuorossa olemme päässeet avustamaan aamiaiskokkeja täyttämällä vajaita astioita salin puolella, esivalmistelemaan seuraavaa päivää ja paistamaan asiakkaille aamiaismunakkaita. Aamiaisen loputtua aloitimme esivalmistelemaan klo19 alkavaa illallista. Päivät ovat kuluneet nopeasti aamuvuorossa ja on ollut kiva päästä vielä työvuoron jälkeen käväisemään rannalla.

Vapaa-ajalla olemme käyneet rannalla ottamassa aurinkoa, shoppailemassa ja katselemassa Palmaa. On ollut hauska päästä kiertelemään saarta eripuolilla ja näkemään hyvin erinlaisia paikkoja Mallorcalla. Palma on surimmaksi osaksi painottunut paikalliseen väestöö, jonka vuoksi olemme saaneet nähdä heidän elämäänsä ja arkea kiertelemällä kaupungissa. Shoppailuja olemme tehneet läheisessä kauppakeskuksessa, Magalufin rantakojuilla sekä Palman keskustassa. Toivottavasti kaikki ostokset mahtuvat matkalaukkuun! 

Eilen meillä oli viimeinen työpäivä ja nyt aloitamme viikonloppumme vieton rennoissa tunnelmissa ja ajoimme nauttia vielä viimeisistä päivistä mm. rannalla löhötessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti