sunnuntai 14. toukokuuta 2017

3

Kolme viikkoa on nyt takana Mallorcalla ja kaikki on sujunut hyvin :) Töissä olemme päässeet tekemään kaikenlaista ja tavat keittiössä alkavat olla jo suht tuttuja. Olemme molemmat tehneet vain iltavuoroa 14-22 jossa olemme päässeet valmistelemaan illan dinner buffaa. Keittiössä olemme kierrelleet eri työpisteitä, lämminkeittiö, alkuruoat, jälkkärit. Cervisin aikana olemme molemmat päässeet salin puolelle leikkaamaan lihaa/kalaa asiakkaille. Yhtenä päivänä teimme henkilökunnalle lounaaksi makaroonilaatikkoa sekä tarjosimme suomalaisia herkkuja, kuten esimerkiksi ruissipsejä ja Fazerin sinistä.



Vapaa-aikana olemme seikkalleet ympäri saarta ja nauttineet auringosta. :p Viime lauantaina lähdimme bussilla saaren toiseen päähän, Alcudiaan. Kävimme siellä syömässä ja makoilimme kauniilla rannalla. Sunnuntaina makoilimme Palmanovan rannoilla.

Tänä viikonloppuna oltiin taas lähirannoilla uimassa ja ottamassa aurinkoa. Laura ja Janni kävi myös riippuliitämässä!! Illemmalla lauantaina lähdimme kauan odotettuun Primarkkiin, Palmaan.

Ensi viikko onkin jo viimeinen ja pääsemme tekemään vihdoin aamuvuoroa keittiöön, eli valmistelemaan aamupalaa asiakkaille. Odotamme jo innolla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti