tiistai 25. huhtikuuta 2017

Alkumetrit Mallorcalla







Moikka!

Täällä kirjoittelee kaksi kolmannen vuoden kokkiopiskelijaa. Lähdimme suorittamaan työssäoppimista Mallorcalle 24.4. ja palaamme 21.5. takaisin Suomeen.
Lähdimme aikaisin maanantaiaamuna junalla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja kentälle päästyämme tapasimme muut Mallorcalle lähtevät opiskelijat. Lensimme ensin Helsingistä Berliiniin, josta jatkoimme muutaman tunnin odottelun jälkeen kohti Palma de Mallorcaa.



Kaksi paikallista ravintolakoulun opettajaa tulivat meitä Mallorcan kentälle vastaan, josta sitten jatkoimme eri kyydeillä kohti hotellia. Ensimmäinen mutka matkaamme tuli jo alussa, sillä työssäoppimispaikoissamme oli ollut sekaannus. Laura pääsi kahden muun samaan paikkaan tulevan matkuritytön kanssa heti oikeaan hotelliin, mutta Senni päätyi vahingossa eri paikkaan informaatiokatkoksen vuoksi. Onneksi kylläkin tilanne selvisi nopeasti ja kaikki pääsimme perille oikeaan hotelliin!
Lentopäivä oli pitkä ja pääsimme huoneisiin hyvin myöhään, mutta pienen jännityksen vuoksi ensimmäinen yö jäi melko unettomaksi.


Ensimmäinen kokonainen päivä täällä sujui rennoissa merkeissä ja suurimmaksi osaksi vain tutustuttiin paikkoihin sekä ihmisiin. :) kaikki henkilökunta täällä on todella mukavia ja vastaanottavaisia meitä kohtaan!

-Senni ja Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti